Meer dan alleen een fietsenzaak

Wat ooit begon als een idee is nu uitgegroeid tot een hechte club van meer dan 300 fietsliefhebbers.

Services

Daniëls Bikes & Coffee verzorgt alle reparaties aan jouw MTB, gravel bike of racefiets en kan tevens zorg dragen voor het volledige onderhoud hiervan zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Ik ben niet merk gebonden dus bij mij ben je altijd welkom.

Ook kun je terecht voor diverse onderhoudsproducten en alle reserveonderdelen en diverse kleding. Vraag naar het assortiment, want wat niet op voorraad is kan ik voor je bestellen.

Dealerschap

Als dealer van Merida Bikes, Superior Bikes en Berria Bikes kan ik jou adviseren welke fiets het beste bij jou past.

Ontmoetingsplek

Daniëls Bikes & Coffee is ontstaan vanuit de gedachte dat de passie voor fietsen mensen met elkaar verbindt!

Wil je graag andere fietsliefhebbers ontmoeten, meedoen met onze clubritten, samen de finale van een wielerwedstrijd kijken en daarnaast meteen nog wat onderhoudsproducten scoren, je fiets laten onderhouden of repareren of op de hoogte gebracht worden van de laatste nieuwe snufjes op productgebied? Dan moet je bij Daniëls Bikes & Coffee zijn!

Clinics

Daniëls Bikes & Coffee verzorgt mountainbike clinics voor elk niveau, dus of je nu beginner of gevorderd moutainbiker bent maakt niet uit. Onder leiding van een ervaren instructeur verzorg ik een clinic voor jou op maat. We bespreken van tevoren wat het niveau en de doelen zijn en afhankelijk daarvan maak ik een leuke en leerzame clinic voor jullie groep.

Performance bikes

Al jarenlang ben ik trouw fan van Berria, in mijn ogen de beste performance bike ter wereld. Afgelopen jaar kreeg ik de kans om met Daniels Bikes & Coffee in de regio ook zelf dealer te worden van deze geweldige bikes! Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk advies om de bike te kiezen die bij jou past. 

Gravel bikes

Mountainbikes

Race bikes

Gravel bikes

Mountainbikes

Race bikes