Services

Daniëls Techniek is per 01-03-2020 MAGURA Pro Shop geworden, dit houdt in dat klanten met MAGURA producten bij ons terecht kunnen met hun service- en garantievragen. Wij hebben de meeste MAGURA producten en slijtonderdelen op voorraad liggen. Ook zullen wij de klant met raad en daad bijstaan om ten volste te kunnen genieten van hun MAGURA producten.

MAGURA producten zijn hydraulische velg- en schijfremmen, zadelpennen en voorvorken. Door de jaarlijkse technische trainingen die worden gegeven door MAGURA specialisten, blijven wij onze kennis steeds vergroten.

Daarnaast is Daniëls Techniek ook specialist in het onderhouden van FOX Suspension. Dit houdt in dat Daniëls Techniek service verricht aan de voorvorken, achterdempers en zadelpennen van FOX. Dus ook de garantievragen bepalen wij voor het grootste deel zelf en bij twijfel worden de producten opgestuurd naar FOX zelf. Hiervoor geldt ook dat wij naar de jaarlijkse technische trainingen gaan om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen en producten van FOX Suspension Products.

Tevens is Daniëls Techniek leverancier van onderstaande producten:

Home

Over

mtb mountainbike fiets reparatie onderhoud

Contact

© Daniëls Techniek
Privacyverklaring
Ontwerp en realisatie Jitz