Services

Daniëls Bikes & Coffee is per 01-03-2020 MAGURA Pro Shop geworden, dit houdt in dat klanten met MAGURA producten bij ons terecht kunnen met hun service- en garantievragen. Wij hebben de meeste MAGURA producten en slijtonderdelen op voorraad liggen. Ook zullen wij de klant met raad en daad bijstaan om ten volste te kunnen genieten van hun MAGURA producten.

MAGURA producten zijn hydraulische velg- en schijfremmen, zadelpennen en voorvorken. Door de jaarlijkse technische trainingen die worden gegeven door MAGURA specialisten, blijven wij onze kennis steeds vergroten.

Nu ook Bosch eBike Service Center bij Daniëls Bikes & Coffee!

Bent u in het bezit van een MTB, racefiets, gravelbike of elk ander type fiets met het Bosch eBike aandrijvingssysteem en heeft u een probleem hiermee of wilt u deze een servicebeurt geven, neem dan gerust contact op. U bent van harte welkom en ik help u graag!

Daarnaast is Daniëls Bikes & Coffee ook specialist in het onderhouden van FOX Suspension. Dit houdt in dat Daniëls Bikes & Coffee service verricht aan de voorvorken, achterdempers en zadelpennen van FOX. Dus ook de garantievragen bepalen wij voor het grootste deel zelf en bij twijfel worden de producten opgestuurd naar FOX zelf. Hiervoor geldt ook dat wij naar de jaarlijkse technische trainingen gaan om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen en producten van FOX Suspension Products.

Tevens is Daniëls Bikes & Coffee leverancier van onderstaande producten:

Home

Over

mtb mountainbike fiets reparatie onderhoud

Contact

© Daniëls Bikes & Coffee
Privacyverklaring
Ontwerp en realisatie Jitz