Winterbeurt

Met name voor intensief gebruikte racefietsen is voldoende onderhoud enorm belangrijk. De winterbeurt die Daniëls Bikes & Coffee aan het einde van het race seizoen aanbiedt is de ultieme onderhoudsbeurt!

Waarom een winterbeurt?

Uiteraard maak je de fiets regelmatig schoon maar is deze schoonmaakactie voldoende? Om de kans op dure of onverwachte reparaties te verkleinen en op een veilige manier van je fietstocht te genieten is het belangrijk om je fiets aan het einde van het seizoen een goede onderhoudsbeurt te geven.

Met de winterbeurt kun jij jouw racefiets met een gerust gevoel in de schuur zetten en bespaar je hiermee op korte en lange termijn kosten en fiets je altijd snel, stil en veilig.

Wat doe ik?

Jouw fiets wordt bij de uitvoering van een winterbeurt volledig gedemonteerd. Na demontage worden alle losse onderdelen zoals; stuur, stuurpen, zadel, zadelpen, voorvork, crankstel, trapas, derailleurs, wielen, kabels, remmen en het frame + voorvork, grondig gereinigd.

Hierna controleer ik jouw fiets op slijtage en het functioneren van alle onderdelen. De onderdelen die zijn versleten worden, na overleg met jou, vervangen en daarna gaat de opbouw beginnen. Alle onderdelen worden vervolgens gemonteerd met de juiste pasta of vet en daarna op het juiste moment vastgedraaid.

Wat kost een winterbeurt?

Ik ben gemiddeld 5 uur met de Winterbeurt bezig. De kosten van een winterbeurt zijn € 350,-. Leden van Daniëls Biking Club betalen slechts € 149, euro* voor het uitvoeren van een winterbeurt.

Dit bedrag is exclusief materiaal en/of onderdelen. De gemiddelde doorlooptijd van een winterbeurt is ongeveer 5 werkdagen. De winterbeurtactie is geldig van november tot maart.

*exclusief onderdelen

Afspraak maken

Bel, app of mail voor een afspraak

Telefoon

+31 6 364 864 40

Email

leon@danielstechniek.nl

Whatsapp

+31 6 364 864 40